Palmers
LARGEST
LED DISPLAY
IN EUROPE
1020 M2

Made and installed by the leader in the signage industry!
RINEO SIGN FACTORY

Tifon 300m2
LED EKRAN U HRVATSKOJ!
300 m2
NAJVEĆI
Bat
NAJVIŠE MONTIRANIH
LED EKRANA!
Msan Buzin
Makarska
MODERNO DIGITALNO OGLAŠAVANJE
CUSTOM IZRADA LED EKRANA
previous arrow
next arrow
Slide 1
iPoster / LED poster

Digitalna zamjena za klasični roll UP stalak. Moguće spajanje više komada u video zid. Lako prenosiv i jednostavan za korištenje...

Slide 2
Indoor & Outdoor LED ekrani

Višegodišnje iskustvo u izradi custom LED ekrana. Izrađujemo ekrane po želji za indor ili outdoor upotrebu. Najviše montiranih ekrana u RH!

Slide 3
Transparetni LED ekrani

Izrada i montaža transparetnih indoor LED ekrana za indoor i outdoor instalaciju. Idealno za montažu u izloge i staklene zgrade.

Slide 4
Sportski LED ekrani

Sporti ekrani za instalaciju uz sportske terene. Visoka razina osvježavaja slike osigurava snime ekrana bez neželjene inteferencije.

Slide 6
Digitalne benzinske pumpe

Izrada kompletnog vizualnog identiteta za benzinspe pumpe. Nadstrešnice, totemi (digitalni ili klasični), agregati itd...

Slide 6
Rental LED display

Rental video zidovi na samostojećoj konstrukciji, za indoor ili outdoor upotrebu. Modularna konstrukcija omogućava lako i brzo stastavljanje.

Slide 6
LED 3D ventilator hologrami

3D ventilator hologram za indoor korištenje. Različiti promjeri ventilatora s 2 ili 4 elise. Mogućnost povezivanja ventilatora u jednu veliku sliku.

Slide 5
LCD digitalna oprema

Visokokvalitetni LCD indoor i outdoor profesionalni sustavi za digitalno oglašavanje 24/7. Ekran FullHD ili 4K rezolucije različitih dimenzija...

previous arrow
next arrow

MONTAŽA I IZRADA CUSTOM LED EKRANA

Izrada LED displya prema željama klijenta. Fasadna ili monostup montaža. Izrada totema prema nacrtu, svih oblika.

NAJAM LED EKRANA I DIGITALNE OPREME

Najam LED video zida. 12m2 Na samostojećoj konstrukciji. Upotreba indoor i outdoor. Najam LCD i ostale digialne opremene.

SERVIS I RAZVOJ LED EKRANA

Jedini u Hrvatskoj imamo uslugu i inhouse servisa i održavanja LED ekrana. Tehničari i informatičari s višegodišnjim iskustvom garantiraju brz servis, te rapidni izlazak servisnih timova prilikom prijave kvara.

IZRADA DIGITALNIH BENZINSKIH PUMPI

Izrada modernih digitalnih pumpi. Digitalni obostrani totemi za prikaz oglasa, cijena i ostalih informacija. Izrada digitalnih fasada, oblaćenje nasdstrešnica, te ostalih komponenti. Dizajn i izrada kompletnih vizualih riješenje za benzinske stanice.

DIGITALNI VANJSKI VIDEO ZIDOVI I VIDEO IZLOZI

Izrada vanjskih digitalnih video zidova i video fasada prema mjerama i specifikacijama investitora. Izrada transparentnih video izloga. Najmodernija i najstabilnija riješenja.

Pogledajte neke od naših projekata

Od mega pojekata poput uređenja cijelih digitalnih benzinskih do klasičnih digitalnih billboarda i video zidova.
Showcase 1
Showcase 2
Showcase 3
Image is not available
Novak Benz
Showcase 4
Showcase 5
Showcase 5
previous arrow
next arrow
tifon
-ISO 9001:2015
0%
Najviše instaliranih LED u RH.
0%
-ISO 14001:2015
0%
LED tehonolgijom se bavimo od 2010 god.
0%
-3M Graphic installer
0%
O nama

RINEO DIZAJN d.o.o. je certificirana tvrtka, specijalizirana za izradu svih LED DISPLAY ekrana (XXL video zidova) i svjetlećih reklama. Tvrtka smo s najviše sklopljenih i montiranih led display ekrana u Hrvatskoj! Jedina smo tvrtka u Hrvatskoj koja samostalno sastavlja displaye te ima vlasiti inhouse odjel za servis i razvoj LED tehnologije.
Kontinuirano ulažemo u razvoj naše proizvodne tehnologije koja između ostalog već sadržava, kompletnu termo lakirnicu, bravariju s najmodernijim laserskim rezačima metala, savijačicama, XXL CNC strojevima te ostalim uređajima koji izradu svih vrsta totema i reklama. Naš vozni par obuhvaća vlastite dizalice, kamione s rukom, teretna/gospodarska vozila, koja omogućavaju brzo i jednostavno izvršavanje montaža kao i brzu isporuku.

U skladu s važećim zakonima o sigurnosti imamo djelatnika s položenim toksiokološkim ispitom, kao i montere osposobljene za rad na visinama na siguran način. Certificirani smo sa sljedećim standardima kvalitete:

-ISO 9001:2015
-ISO 14001:2015
-3M Graphic installer

Kontaktirajte nas

Velika cesta 16, 10 020 Zagreb, Hrvatska, TEL: ++385 1 7890-474, info@rineo-dizajn.hr