Digitalni totemi su opremljeni jednostranim 75-inčnim LED ekranima visoke rezolucije 4K. Zahvaljujući ovoj visokoj razlučivosti, prikazani sadržaj bit će jasan, živopisan i privlačan za sve prolaznike. Svjetlina ekrana doseže impresivnih 2500 nita, što znači da će sadržaj biti vidljiv čak i za vrijeme jakog sunčevog svjetla.

Jedna od ključnih značajki digitalnih totema je dislocirano upravljanje sadržajem. To znači da će nadležni administrativni tim imati mogućnost ažuriranja i prilagođavanja prikazanog sadržaja iz udobnosti svojeg ureda. Bilo da se radi o najnovijim obavijestima, promocijama, događanjima ili interaktivnim mapama grada, digitalni totemi omogućit će brzo i jednostavno dijeljenje informacija s građanima.

Ovi moderni totemi bit će postavljeni na ključnim lokacijama diljem grada, pružajući optimalnu vidljivost i dostupnost informacija. Njihov cilj je poboljšati komunikaciju s građanima, poticati interakciju i informirati o svim događanjima i inicijativama koje se odvijaju u Zadru.

Njihov moderan dizajn prilagođen je gradskom okruženju, čime se dodatno naglašava njihova pripadnost i integracija s okolinom.

Pridružite nam se u dobrodošlici digitalnim totemima i budite korak ispred kada su u pitanju informacije i interaktivnost. Budimo zajedno svjedoci digitalne transformacije.