Za područje Njemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske, tvrtke Gewista GmbH, Ankünder GmbH, Pregress GmbH, Wall GmbH, PSG GmbH i Europlakat Slo d.o.o. koje su dio grupacije JCDecaux, odabrale su Rineo Sign Factory kao strateškog partnera za digitalizaciju standardnih billboarda i bigboarda na više od stotinu lokacija.

Sofisticirani digitalni billboardi su cjelokupno projektirani i proizvedeni u Rineo Digital pogonu koji je sastavni dio najveće hrvatske tvornice reklama Rineo Sign Factory smještenoj na 4000 m2 proizvodnog pogona u Novom Zagrebu / Odra.

Billboardi su opremljeni JCD te Exevio softwareima za nadzor kao i uređajima za daljinsko upravljanje, šok, termo, svjetlosnim senzorima, uređajima za statistiku prometa, idealno osmišljenim prirodnim i strujnim sustavom hlađenja, sustavima za transport i jednostavnom montažom te vrlo jednostavnim načinom servisiranja te skrivenim motornim vratima upravljanim daljinskim upravljačima.

Izrada komunikacijskih i upravljačkih ormara s kontrolerima, PLC uređajima te ostalom sofisticiranom opremom završena je u Rineo Digital pogonu te posjeduje sve EU certifikate. Kompletan proizvod je CE s EMC klase B.

U digitalne billboarde ugrađeni su LED moduli tvrtke Absen koja je vodeći svjetski proizvođač LED zaslona zadnjih 10 godina.

O investitoru:

JCDecaux je broj 1 grupacija u svijetu u oblasti vanjskog oglašavanja, koja svaki dan dopire do više od 410 milijuna ljudi na planetu. Više od 55 godina proizvodi grupacije JCDecaux mjerilo su u inovacijama, kvaliteti, estetici i funkcionalnosti.