Hotel Zonar Zagreb, dio lanca hotela Maistra, nedavno je nadogradio svoju ponudu instalacijom stropnog LED ekrana dimenzija 12×4 metra u svom hotelskom lobiju. Ova impresivna tehnologija s 5000 nita, 3,91 pixel pitch i 3,15 milijuna piksela predstavlja novo središte pažnje za goste, a istovremeno pruža beskompromisnu kvalitetu slike.

Postavljanje stropnog LED ekrana zahtjevan je proces koji zahtijeva pažljivo planiranje i izvedbu. Međutim, s pravim pristupom i timom stručnjaka, proces se može izvesti bez problema. U slučaju hotela Zonar Zagreb, instalacija je izvedena u suradnji s tvrtkom Rineo koja je specijalizirana za ovu vrstu projekata.

Stropni LED ekran izrađen je u aluminijskom kućištu, čime se postiže izdržljivost i trajnost u uporabi. Osim toga, kontroler MCTLR 4K i LG Web OS WP402 Player pružaju besprijekorno upravljanje i fleksibilnost u prikazu sadržaja. Kombinacija ove tehnologije i dimenzija ekrana omogućuje hotelu Zonar Zagreb da pruži nevjerojatno vizualno iskustvo gostima, bez obzira je li riječ o najnovijim informacijama ili promocijama hotelskih usluga.

Uz svoje impresivne značajke, stropni LED ekran u hotelu Zonar Zagreb predstavlja jedinstven i moderan pristup u dizajnu interijera. Ne samo da pruža vizualni element, već i pruža gostima jedinstveno iskustvo tijekom njihovog boravka. Stoga, ukoliko ste vlasnik hotela ili sličnog poslovnog prostora, razmislite o postavljanju stropnog LED ekrana koji će unijeti novu dimenziju u vašu ponudu i privući pozornost posjetitelja.