S našom stručnošću i inovativnim pristupom, doprinosimo digitalizaciji Slovenije na području oglašavanja i promocije.
Jedan od naših projekata uključuje suradnju s vodećom regionalnom oglašivačkom tvrtkom, Eurplakat. Rineo Digital je odgovoran za proizvodnju i montažu digitalnih billboarda koji su postali neizostavni dio njihove marketinške strategije.

Naša tvrtka koristi visokokvalitetne Absen module iz serije A0621 za outdoor korištenje. Ovi moduli pružaju vrhunsku jasnoću slike i izvanrednu vidljivost čak i u uvjetima jakog sunca ili nepovoljnih vremenskih uvjeta. S njihovom iznimnom otpornošću na vanjske utjecaje, naši digitalni billboardi izdržavaju sve vremenske uvjete te osiguravaju dosljedan prikaz sadržaja tijekom cijele godine.
Naš tim stručnjaka za projektiranje i tehničku izvedbu osigurava da se digitalni billboardi integriraju na najbolji mogući način. 
Pridržavamo se najviših standarda kvalitete i pružamo personalizirana rješenja koja zadovoljavaju specifične potrebe naših klijenata.

Digitalizacija Slovenije je u punom jeku, a Rineo Digital je predvodnik u ovom procesu. Naša suradnja s tvrtkom Eurplakat pomaže stvaranju modernog i interaktivnog okruženja za oglašavanje koje privlači pažnju širokog kruga publike.
Naša stručnost, tehnološka rješenja i predanost kvaliteti garantiraju uspješnu digitalizaciju vašeg poslovanja.