Nakon nekoliko godina čekanja, gledatelji će moći uživati u filmskim spektaklima na velikim platnima u glavnom gradu Slovenije, uz vrhunsko ozvučenje i nadaleko poznate Cineplexx mirisne i hrskave kokice.

Hrvatski eksperti za digitalije i LED Display projekte završili su u postavljenom roku instalaciju i konfiguraciju prvog zakrivljenog LED ekrana u Sloveniji te montažu transparentnih LED zavjesa.

Fleksibilni moduli specifičnog dizajna s P 2.5 razmakom dioda dizajnirani su za visokokvalitetni prikaz sadržaja na ekranu. Ukupna veličina zakrivljenog ekrana iznosi 32m2 s 5K rezolucijom i nevjerojatnim brojem od 5,2mil. pixela!

Zakrivljeni (curved) LED ekran postavljen je na samom ulazu u Cineplexx kino tako da daje dojam ulaska u potpuno drugačiji virtualni svijet. Na ekranu se konstantno prikazuju vizualne animacije te aktualni sadržaj i program kina.

Na istoj lokaciji postavljene su i dvije LED transparentne zavjese dimenzija 8×2.5m i 5×2.5m sa prikazom sadržaja u 2K rezoluciji te ultra tanka svjetleća signalizacija sa forntalnim i pozadinskim svjetlom.